خانه / آشپزی / دستور تهیه روغن دنبه گوسفندی

دستور تهیه روغن دنبه گوسفندی

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: این روغن خیلی برای بدن مفید میباشد و با مصرف آن به مرور از کبد چرب و چاقی و امراض دیگر نجات پیدا میکنید.این روغن بسیار بصرفه میباشد و خیلی راحت در منزل میتوانید خودتان تهیه کنید و باعث خوش طعم شدن غذاهایتان شوید.

مواد لازم

  • دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
  • ماست‏ ۲ لیوان
  • سرکه ۱ لیوان
  • هل سبز ۱۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

۱. دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود.

۲. دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا بغیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.

۳. وقتیکه به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.

۴. بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید .

سایر نکات

۱. حرارت
در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف میکند و نمیتوانید
کنترل کنید و روغن از دست میرود.باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و
خیلی راحت میباشد.

۲. علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن میباشد.

۳. قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال
بوی زخم دنبه را میگیرد و ماندگاری روغن را بیشتر میکند و دیگر روغن شما
اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه میدارم.

۴. اگر تعداد افراد را نزدیم چون با این مقدار به اندازه ۲ یا ۳ کیلو روغن به شما میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =