خانه / آخرین مطالب / طرز تهیه آش گوجه سبز

طرز تهیه آش گوجه سبز

مواد مورد نیاز:

  • گوجه سبز: 1 کیلوگرم
  • برنج (خیس شد9: 200 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • لپه (خیس شده): 75 گرم
  • لوبیا قرمز (خیس شده): 75 گرم
  • پیاز (خلالی خرد شده): 2 عدد
  • سبزی آش (خرد شده): 1 کیلوگرم
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نعنا خشک: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:

1. لوبیا قرمز را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شود، بعد لپه را به آن افزوده و به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس برنج، گوشت چرخ کرده (از قبل با مقداری روغن، سیر و کمی پیاز تفت دهید)، سبزی آش (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا و گشنیز)، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج نیم پز شود.

2. گوجه سبز را به مواد اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.
3. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه مقداری روغن درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس آن را به همراه نعنا خشک به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد و همه مواد پخته شود.
4. آش آماده شده را درون ظرفی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + هشت =