خانه / آخرین مطالب / قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.

مواد لازم:

  •     قارچ ( با قطر تقریبا ۵ سانتی ) ۴۸ عدد
  •     پنیر خامه ای ۱ بسته
  •     اسفناج خرد شده ۱ بسته
  •     پنیر پارمزان ۱ پیمانه
  •     نمک ۱ قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     نان تست خرد شده ۱/۲ پیمانه
  •     کره یا مارگارین ۲ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را جدا کنید. داخل قارچ را برای پر کردن با مواد خالی کنید. قسمت بالایی قارچ ها را جدا نکنید.
۲-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، اسفناج، نیمی از پنیر پارمزان، نمک و فلفل ها را مخلوط کنید. قارچ ها را با مواد پر کنید. سپس بر روی سینی فر قرار دهید.۳-در یک کاسه کوچک، باقی پنیر پارمزان، نان تست خرد شده و کره یا مارگارین را مخلوط کنید.  مواد را بر روی قارچ های شکم پر بریزید و به آرامی فشار دهید.

۴-سینی را در فر قرار دهید. ۲۰ تا ۲۲ دقیقه زمان برای حرارت دهی قارچ ها مورد نیاز است.

۵-پس از حرارت دهی غذا را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =