خانه / آشپزی (صفحه 4)

آشپزی

مینی پیتزای سیب زمینی، بدون خمیر

این نوع پیتزای بدون آرد رو میتونید جایگزین پیتزاهای معمولی کنید و هم به عنوان یک میان وعده عالی برای بچه ها درست کنید. در این غذا از سیب زمینی به جای خمیر پیتزا استفاده شده و روی سیب زمینی همان مواد پیتزا اضافه میشه. درست کردن این غذت خیلی …

ادامه نوشته »

تارت رنگینک؛ تلفیق آشپزی سنتی و مدرن!

با درست کردن این تارت، که مواد پایه و قابل دسترسی نیاز دارد، به زندگی تان رنگ دهید. این تارت بسیار مقوی است و مراقب باشید در خوردن آن زیاده روی نکنید، زیرا به دلیل داشتن خرما در فصل تابستان، ممکن است گرمی تان شود. مواد لازم خمیر تارت: کره …

ادامه نوشته »

۳ نوع کیک و دسر شکلاتی

ماهنامه کیک و شیرینی: اگر عاشق شکلات هستید، در این مطلب طرز تهیه سه نوع کیک و دسر شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. مدِرا کیک شکلاتی Chocolate Madeira Cake  زهرا خورسند مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه میزان سرو: ۶ نفر مواد لازم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

خورش خلال کرمانشاه از مجموعه دستورغذایی های محلی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این خورش از غذاهای محبوب استان کرمانشاه است که آن را برای اکثر مراسم خود می پزند. این خورش شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد، مثلا به جای سیب زمینی …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کلوچه شکم پُر نارگیل و پسته

ماهنامه کیک و شیرینی – شراره طیران: در این مطلب طرز تهیه این کلوچه های خوشمزه با مغز نارگیل و پسته را برای شما آموزش داده ایم. از درست کردن آن لذت ببرید. مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه مواد لازم خمیر: آرد: ۲۵۰ گرم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه «خاگینه ساده» و «خاگینه پرتقالی»

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه پرتقالی را به شما آموزش داده ایم. این دسرها را درست کنید و برای خودتان سرو کنید. خاگینه ماندانا حسین زادهمواد لازم: تخم مرغ: ۶ عدد ماست: ۴ قاشق سوپ خوری پودر قند: ۱۴۰ گرم بکینگ پودر: …

ادامه نوشته »

طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم: پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری ماست‏ (یا شیر)  …

ادامه نوشته »

کدوم بستنی؟

اگر چند تا ظرف جلوتون باشه و بستنی های زیر رو داخلش ریخته باشن کدومو ترجیح میدین؟ وانیلی-توت فرنگی-شکلاتی-چیپس شکلات نعنایی-رنگین کمانی(چند رنگ)-مغزدار-چیپس شکلات نعنایی-قهوه-چیپس شکلاتی(با تکه های شکلات)-گردویی. وانیلی دوستداران بستنی وانیلی عموما انسان های ایده آل گرا، مودی، تا حدی بی فکر هستند که به سرعت متقاعد می …

ادامه نوشته »

پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی، برای یک مهمانی آبرومند

همیشه پلوی زعفرانی طرفدارن زیاد و خاص خود را داشته است. در این مطلب طرز تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می دهیم. میزان سرو: ۶ نفر مواد لازم کوفته: گوشت (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم پیاز کوچک (خرد شده): ۱ عدد سیر: ۴ حبه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه آش ریواس

نگین نورخدایی: یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند. موارد مورد نیاز: گوشت (مکعبی خردشده): ۲۰۰ گرم ریواس (حلقه خرد شده): ۲۰۰ گرم پیازچه (خرد شده): ۲ عدد …

ادامه نوشته »

فرنی، خوردنی گلابدارِ لذیذ

هفته نامه کرگدن – نیوشا طبیبی: حقیقتا به کار بردن این عرق ها در آبِ خوردنی روزمره و ترکیبشان با خاکشیر و تخم شربتی و امثال آن ها، نوشیدنی های مفید بی مانندی می سازد که نوشیدنی های مضر گازدار به گردشان هم نمی رسند.   در فصولی به جز …

ادامه نوشته »

طرز تهیه حلوای زنجبیلی،اسلایس حلوا،اسلایس حلوای زعفرانی،حلوای شکلات و گردو،حلوا براونی

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه چند نوع حلوای مختلف را به شما آموزش داده ایم، تا از یکنواختی نجات پیدا کنید و به سفره افطارتان تنوع دهید. حلوای زنجبیلی ماندانا حسین زاده مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت زمان پخت: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میزان …

ادامه نوشته »

این «خورش بامیه» را جایی ندیده‌اید!

این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید. مواد لازم:     بامیه: ۲۵۰ گرم     …

ادامه نوشته »

رول دارچینیِ قلبی(زولبیا و بامیه)

هنگامی که زولبیا و بامیه در روغن هایی که چند بار از آنها استفاده شده، سرخ شود، رنگ آن تیره خواهد شد. بنابراین از نظر بهداشتی مورد تایید و مناسب نیستند. این نوع زولبیا و بامیه حاوی ذرات سوخته و مواد مضر است که به صورت بهداشتی تهیه نمی شوند! …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کیک فرشته‌ی برفی

طرز تهیه نوعی کیک را به شما آموزش داده ایم که بسیار نرم و لطیف است. این کیک به نام «فرشته‌ی برفی» معروف است. مواد لازم: رنده پوست لیمو ترش  ۱.۵ قاشق چای خوری عصاره وانیل  ۳/۴ قاشق چای خوری کرم تارتار  ۱.۵ قاشق چای خوری نمک  ۳/۴ قاشق چای …

ادامه نوشته »

فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب فوت و فن های پخت یک شله زرد فوق العاده که مناسب این روزهای رمضان است را به شما آموزش داده ایم. ۱.    زعفران را هیچ وقت مستقیما به شله زرد اضافه نکنید. مقدار مورد نظر را در آب جوش حل کنید و سپس …

ادامه نوشته »

تزئین کیک به شکل «حرکت قلم موی نقاشی»

بخش بزرگی از هنر به خلاقیت مربوط می شود، افرادی که می توانند با تکیه بر قوه خلاقه خود، ایده های نوین و جدیدی که نمونه آن در دنیا وجود ندارد را مطرح و اجرایی کنند، همیشه موردتوجه قرار گرفته و نامشان بر سر زبان ها می افتد. پیرو همین …

ادامه نوشته »

قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج

قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد. مواد لازم:     قارچ ( با قطر تقریبا ۵ …

ادامه نوشته »