خانه / آشپزی (صفحه 5)

آشپزی

طرز تهیه ۳ نوع اسپاگتی و پاستای متنوع

اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا ازجمله راحت‌ترین و رایج‌ترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است بلکه میان بزرگ‌تر ها نیز طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه سه نوع اسپاگتی را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید. اسپاگتی …

ادامه نوشته »

فلفل دلمه‌ای شکم پُر؛ پیشنهادی سریع برای افطار

ماهنامه سفره ایرانی: اگر به زمان افطار نزدیک هستید و هنوز چیزی تدارک ندیده اید، نگران نباشید. فلفل دلمه‌ای شکم پر غذایی است که خیلی زود آماده می شود. بنابراین می توانید برای افطار آن را درست کنید. مواد لازم: گوشت (چرخ کرده): ۲۴۰ گرم فلفل دلمه ای: یک عدد …

ادامه نوشته »

رول مرغ و سبزیجات؛ مرحله به مرحله همراه با تصاویر

وب سایت سوران: اگر مبتدی هستید، در این مطلب طرز تهیه رول مرغ با سبزیجات را به صورت مرحله به مرحله با تصاویر به شما آموزش داده ایم تا بابت درست کردن اش هیچ نگرانی نداشته باشید.  مواد لازم: روغن مایع ۱/۲ فنجان کرفس ۳۰گرم نمک ۱ ق چ فلفل …

ادامه نوشته »

غذاهای محلی ایران، خوزستان، اصفهان و دامغان

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب نگاهی به غذاهای محلی سه شهر از کشورمان انداخته ایم. حالا که ماه مبارک رمضان است، می توانید تنوع به خرج دهید و برای افطار یا سحری، غذاهای محلی که تا به حال نخورده اید را درست کنید. ارده پلو غذای محلی خوزستانی ها …

ادامه نوشته »

طرز تهیه آش رشته برای افطار

وبسایت سوران: آش رشته از معروف‌ترین آش های ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و …

ادامه نوشته »

۶ مدل غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار

ماه مبارک رمضان كه مي شود همه ما مي رويم به دنبال همان غذاهاي مرسوم و متداولي كه هر ساله معمولا در ایام روزه داری مي پزيم.  مهم ترين وي‍ژگي شان هم اين است كه مقوي هستند و در ساعات روزه داري ما را – به اصطلاح- خوب نگه مي دارند. فقط …

ادامه نوشته »

تهیه کاپ کیک کهکشانی با تزئین هیجانی

روش تهیه این کاپ کیک بسیار آسان است اما برای تزئین آن به انواع تزئینات براق خوراکی نیاز دارید که می توانید از لوازم قنادی فروشی ها خریداری کنید. از جمله باید به نقل های براق، ستاره های درخشان و پودرهای اکلیل مانند اشاره کرد. برای آشنایی با روش پخت …

ادامه نوشته »

غذاهای معروف گیلان به همراه سیر

همشهری شش و هفت – حبیبه بدری: آمریكایی‌‌ها ۱۹ آوریل  هر سال را با برپایی جشن و جشنواره به مناسب روز ملی سیر جشن می‌گیرند. هرچند ما روز ملی سیر نداریم‌ اما در عوض در شمال ایران هر روز، روز ملی سیر است. به علاوه وقتی سیر تازه، با ساقه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه لایه میانی/کیک ماکارون/خمیر تارت

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه چند مدل کیک و شیرینی به توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم. حالا که فصل توت فرنگی است و قیمت این میوه خوشمزه کمی به ثبات رسیده است، توصیه می کنیم این پیشنهادهای هیجان انگیز را از دست ندهید. …

ادامه نوشته »

سه نوع سوپ بهاری، مخصوص اردیبهشت زیبا

ماهنامه سرآشپز: بهار است و مخصوصا در اردیبهشت ماه قرار داریم. ماه، ماهِ هنرنمایی و استفاده از زیبایی هاست. در این مطلب طرز تهیه سه نوع سوپ را به شما آموزش داده ایم که با آنها روزهای بهاری تان را دلنشین تر کنید. سوپ چغاله بادام سارا خسرویان مواد مورد …

ادامه نوشته »

عجیب ترین و خلاقانه ترین طراحی های کیک

بطری های نوشابه این بطری های نوشابه که بسیار باورپذیر هستند را قنادِ هنرمندی موسوم به «آندرس فاتسو» ساخته است. همه بخش های این بطری ها خوردنی هستند و رنگ های مختلف آن، طعم های گوناگونی دارد. نوشابه اسپرایت، با طعم چای سبز، نوشابه فانتا با طعم کره بادام زمینی …

ادامه نوشته »

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است) مواد لازم: تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵  لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ …

ادامه نوشته »

پای ماکارونی؛ تنوع در پخت ماکارونی

وب سایت آکاایران: ماکارونی یکی از غذاهایی است که احتمالا در طول هفته حتما آن را یکبار درست می کنید. ما در اینجا پای ماکارونی را به شما آموزش داده ایم که کمی تنوع در درست کردن ماکارونی به کار ببرید. ۱. ماکارونی را آبکش کردم و با مواد ماکارونی …

ادامه نوشته »

۴ نوع ساندویچ، مخصوص شب های خوشِ بهاری در پارک

ماهنامه سفره ایرانی: اردیبهشت است و بهار و کلی هوای خوب. این روزها همه سعی می کنند نهایت استفاده را از این شب ها بکنند و در خانواده از فضای باز لذت ببرند. این روزها اگر به پارک ها سری بزنید، شلوغی و گرمای خانواده ها را حس می کنید. …

ادامه نوشته »

ماهی پلو؛ تهیه ماهی با برنج به سبک جدید

ماهنامه سرآشپز – اکرم عسگری: درست است که سبزی پلو با ماهی، غذایی معروف و همه پسند است، اما در این مطلب طرز تهیه نوعی پلوی دیگر با ماهی را به شما آموزش داده ایم، که اگر امتحان کنید، مطمئنا به پای ثابت لیست غذایی تان تبدیل می شود. مواد …

ادامه نوشته »

بهترین غذاهای خیابانی سراسر دنیا

جرک کیچن  (Jerk Chicken) | جاماییکا جرک کیچن از لذیذترین غذاهای خیابانی دنیاس که به شکلی سنتی روی چوبی مخصوص کباب میشه. اصطلاح جرک در کشور جاماییکا،  سبکی از آشپزی هستش که گوشت با ادویه های چیلی و تند مخصوص؛ یا به صورت خشک و یا آبدار مارینه میشن. البته این روش …

ادامه نوشته »

پیراشکی هایی که جای پیتزا را می گیرند

در اینجا روش تهیه ۴ نوع پیراشکی متنوع با استفاده از خمیر آماده پیتزا را آموزش داده ایم که می توانید، خمیر پیراشکی را جایگزین آن کنید. برای یادگیری دستور پخت این پیراشکی ها در ادامه با ما همراه باشید. پیراشکی پیتزای پپرونی مواد لازم :     ۱ ورق خمیر …

ادامه نوشته »

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم. مواد لازم: آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۲۰۰ گرم تخم مرغ : ۳ عدد ماست : ۱۵۰ گرم بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری گلاب : یک قاشق …

ادامه نوشته »